Onze laatste resultaten

Palmares

10.06.2021 - 13.06.2021

Olympische kwalificatie toernooi
Barcelona, Spanje

3e plaats technische uitvoering | punten totaal 87.5620

4e plaats vrije uitvoering | punten totaal 88.4668

10.05.2021 - 15.05.2021

Europese Kampioenschappen
Budapest, Hongarije

5e plaats technische uitvoering | punten totaal 87.2526

5e plaats vrije uitvoering | punten totaal 88.3000

06.03.2020 - 08.03.2020

FINA World Series
Paris, France

4e plaats technische uitvoering | punten totaal 84.0639

25.01.2020 - 26.01.2020

Nederlands Kampioenschap Senioren, Hoofddorp

1e plaats technische uitvoering | punten totaal 84.8378
1e plaats vrije uitvoering | punten totaal 86.0667

12.06.2019 - 20.06.2019

World Championships Gwangju, South Korea

13e plaats technische uitvoering | punten totaal 83.8188
13e plaats vrije uitvoering | punten totaal 84.4000

30.05.2019 - 01.06.2019

FINA World Series Quebec, Canada

4e plaats technische uitvoering | punten totaal 85.3146
4e plaats vrije uitvoering | punten totaal 86.3667

Onze behaalde awards

Palmares

2019

Sportteam Haarlemmermeer

Sportteam Haarlemmermeer 2019

2018

Sportteam Haarlemmermeer

Sportteam Haarlemmermeer 2018

2018

Ambassadeur Young Talent Academy

Ambassadeur Young Talent Academy 2018

2017

Ireen Wüst Trofee

Ireen Wüst Trofee 2017

2016

Ambassadeur opleiding sportmarketing

Ambassadeur opleiding sportmarketing 2016